Název | Množství a jednotka |
---|---|
brokolice | 500 g |
pikantní klobása | 150 g |
anglická slanina | 50 g |
česnek | 5 stroužků |
sýr eidam cihla 30% | 100 g |
sýr Čedar | 50 g |
polohrubá mouka | 230 g |
vejce | 4 ks |
mléko | 180 ml |
muškátový květ | špetka |
prášek do pečiva | 1/3 ks |
sůl | |
pepř | |
tuk a strouhanka na vymazání formy |
Postup: Kyselé rybičky vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do mísy a přidáme... zobrazit recept
Postup: Na vál nasypeme mouku, cukr, nastrouháme citronovou kůru ze 1/4 citrónu a... zobrazit recept
Postup: V míse utřeme 3 žloutky s 1 a 1/2 sklenkou moučkového cukru, přidáme postupně... zobrazit recept
Postup: Na vál prosejeme hladkou mouku, přidáme strouhaný kokos, moučkový cukr, máslo a... zobrazit recept
Postup: Plátky masa,(vepřové kotety, ale může být i z kýty, nebo kuřecí) naklepeme, z... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Restaurant najdete pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým...